Vállalkozásunkat 1991-ben indítottuk Hévízen.  Eleinte gyerekjáték árusítással foglalkoztunk és körülbelül  egy fél év múlva kezdtük el a kerékpárok árusítását is, természetesen kerékpárszervizzel egybekötve.

1996-ig csak Hévízen folytattuk ezt a tevékenységet, de már elkezdtünk dolgozni a bővítésen, mivel a környékről egyre többen jártak hozzánk, de legtöbben Keszthelyről. Így természetes volt, hogy új üzletünket Keszthelyen fogjuk megnyitni, mely 1996. február 6-án meg is nyílt a Fórum Üzletházban.

Évek alatt a negyven négyzetméteres keszthelyi üzlet kezdett egyre kissebbé válni, így 2003-ban sikerült megvásárolnunk egy korábban étteremként üzemelt, kétszáz négyzetméteres üzlethelyiséget ugyancsak a Forum Üzletház területén.

2005-ben ismertünk meg egy cseh kerékpárgyártó céget, ami nagyon szimpatikus volt nekünk, így 2006 óta ennek a cseh márkának, a Leader Fox-nak a kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

2010-ben Keszthelyen, a város külső peremén szintén nyitottunk egy kerékpárüzletet, melynek egyik nagy előnye az ingyenes parkolás.

A Leader Fox-ról:

a Leader Fox egy hagyományos és elektromos kerékpárokat gyártó cseh cég, Pavel Müller alapított 1996-ban. Az idővel a tulajdonosnak sikerült nagyon sikeres vállalatot létrehozni. A gyártási modellek tervezésére, előkészítésére és összeszerelésére egy műhelyben kerül sor.  A modern gyártóüzem megnyitásával párhuzamosan a Leader Fox új zászlóshajóüzletet nyitott a belvárosban található hagyományos üzlet helyett. A Leader Fox hegyi-, cross- és túrakerékpárokat, gyermek- és futó kerékpárokat, tricikliket tervez és gyárt, amelyek népszerűsége folyamatosan növekszik. . Nagy hangsúlyt fektet az elektromos kerékpárokra, kínálatukban szinte minden típusból gyártanak elektromos modellt is: cyclocross, fully, mtb 29, mtb27,5, túratrekking, cross, fatbike, összecsukható, könnyen átléphető és tricikli.

A Leader Fox nemcsak a Cseh Köztársaságban, hanem Európában is a gyermekek kerékpárjainak legnépszerűbb gyártói közé tartozik. Évente több tízezer Leader Fox kerékpárt értékesítenek állandó üzletekben,  különösen Csehországban, Szlovákiában, Németországban és Lengyelországban.