Hol gyártják a Leader Fox kerékpárokat?

A Leader Fox egy cseh márka, amelynek története 1996-ig nyúlik vissza. Saját gyártósorral rendelkeznek, mely egy festő vonallal egészül ki. A teljes gyártási folyamat egy modern létesítményben zajlik.

Milyen típusú kerékpárokat gyárt a vállalat?

12 “- 24” méretű gyermekkerékpárokat kerékpárokat, hegyi kerékpárokat, cross és trekking kerékpárokat, városi kerékpárokat, fully és összecsukható kerékpárokat. Ezenkívül néhány évvel ezelőtt elindítottuk triciklik gyártását felnőtteknek. 2011 óta elektromos kerékpárokat gyártunk, mivel ez a szegmens manapság nagy népszerűségnek örvend.

Megfelelnek a Leader Fox kerékpárok az összes műszaki és biztonsági szabványnak?

Igen, a motorjainkat szigorú ellenőrzésnek vetjük alá. Minden kerékpár-típus, kezdve a gyermekektől az elektromos kerékpárokig, megfelel a vonatkozó műszaki szabványoknak és a szabványnak megfelelő biztonsági követelményeknek.

Szeretnék megvásárolni egy Leader Fox elektromos kerékpárt. Megkapom a töltőt és az akkumulátort?

Igen, az akkumulátort és a töltőt a csomag tartalmazza. A Leader Fox elektromos kerékpárok sokféle akkumulátorral vannak felszerelve, amelyek közül néhányat említhetnék a Panasonic, a LG vagy a Samsung.

Tölthetem az akkumulátort a kerékpáron, vagy ki kell-e vennem?

Töltheti a kerékpáron, de tölhető kivett állapotban is.
Az akkumulátor töltöttségi állapota, amely a kijelzőn látható, eltérő értéket mutat, mint az akkumulátoron található jelző. Melyiket kövessem?
Kövesse az akkumulátoron található jelzőfényt. A kijelzőn csak az általános értékek jelennek meg, amelyek az aktuális energiafogyasztástól függően változhatnak.