KROSS GRAVEL KERÉKPÁR AKCIÓ

KROSS GRAVEL KERÉKPÁR AKCIÓ

FEDEZD FEL A VILÁGOT GRAVEL BRINGÁDDAL!

A Kross gravel kerékpár az amerikai felfedező ösztönt, és vele együtt a szabadság érzését honosítja meg a régi kontinensen. Tökéletes kerékpártípus a hosszú távok teljesítéséhez, csomaggal vagy anélkül. Ötvözi a pillekönnyű, de törékeny országúti kerékpárok hatékonyságát a cross/trekking típus által biztosított funkcionalitással és kényelemmel. A nagy távok teljesítéséhez tervezett, kissé módosított országúti kormányt fogva a gravel kerékpár elsősorban murvás utakra nyújt ideális választást. Mindazonáltal – köszönhetően az opcionális áramvonalas testtartásnak – aszfaltos szakaszokon sem lomha, alig lassabb, mint a keskeny gumiköpenyt kínáló országúti típus. 

KROSS GRAVEL KERÉKPÁR PROMOCIÓ
A vázanyag tekintetében a Kross többféle lehetőséget kínál: karbon, alumínium és hagyományos acélötvözet egyaránt szerepel az egyre népesebb Esker gravel sorozatban. A gravel váz másik fő jellemzője, hogy ballonos gumiabroncsokat fogad, a gumiszélesség a terepviszonyok szerint választható, és még a mély sár sem jelent leküzdhetetlen akadályt.
A megnövelt tengelytáv és az ehhez igazított vázgeometria stabilabb, kiszámíthatóbb irányítást tesz lehetővé, így a gravel kerékpárok az épített utakat elhagyva is könnyen kezelhetők.
KROSS GRAVEL KERÉKPÁR PROMOCIÓ
KROSS LOGO
AKCIÓS GRAVEL MODELLEK

Több akciós Kross Esker gravel kerékpár a Velomax kínálatában!
Csapj le rá most!

Akció!
Original price was: 782 990 Ft.Current price is: 649 990 Ft.

KROSS ESKER 6.0 GRAVEL KERÉKPÁR

A kerékpározás egy új stílusa, a gravel kerékpár, amely már-már határtalan lehetőséget nyújt, mind aszfalton, mind terepen helytáll. Végre rátalálhatsz az életérzésre, amit mindig is kerestél. A gravel bicaj nyergében szabadon választod meg az útvonalat, vezessen erdei utakon, murván vagy éppen mezőgazdasági földúton. Bármerre indulsz, az Esker 6.0 partner lesz a kalandban! 

Az idei évben az Esker sorozat tovább fejlődött, újabb távlatokat nyit a kerékpáros számára. Az Esker 6.0 hőkezelt, változó falvastagsággal rendelkező Superlite alumíniumötvözetből készül, a váz erős és könnyű, emellett kiváló stabilitást és terhelhetőséget kínál. A Superlite ideális alapanyag, hiszen ellenállóbb, mint a karbonszövet, azaz nyugodt szívvel indulhatsz el akár távoli túrákra is. Az első villa azonban karbonkompozit alapanyagból készül, ami az alacsony tömeg mellett plusz rezgéscsillapítást tesz lehetővé.

KROSS ESKER 2.0 GRAVEL KERÉKPÁR

A gravel kerékpár új távlatok nyit. Bármerre és bármilyen célra használható, tökéletes típus a hosszú távok teljesítéséhez, túrázáshoz, kalandozáshoz, mind terepen, mind aszfalton, csomaggal vagy anélkül. Az Esker 2.0 a belépőszintet jelenti a gravel kerékpárok világába, mindemellett magas színvonalat és megbízhatóságot nyújt. A váz hőkezelt, Aluminum Lite ötvözetből készül, amely ellenállóbb, mint a karbonszövet, azaz nyugodt szívvel indulhatsz el akár távoli túrákra is. A korszerű tervezés egyik eleme a vázon belüli kábelezés, amely nemcsak esztétikus, hanem a bowdenek sem szennyeződnek, sérülnek. A vázgeometria inkább a kényelmet és a stabilitást szolgája, mint a sebesség maximalizálását, persze a gravel bikepacking túrázásnak pont ez a lényege. És ennek jegyében a váz és a villa számos konzollehetőséget kínál, táska vagy tárolóeszköz számára egyaránt.

Akció!
Original price was: 449 990 Ft.Current price is: 379 990 Ft.
Akció!
Original price was: 347 900 Ft.Current price is: 299 990 Ft.

KROSS ESKER 1.0 GRAVEL KERÉKPÁR

A gravel kerékpár már-már határtalan lehetőségek nyújt. Szabadon választod meg az útvonalat, vezessen aszfalton, forgalom elől elzárt erdei utakon, murván vagy éppen mezőgazdasági földúton. Bármerre indulsz, az Esker 1.0 partner lesz a kalandban!

A váz hőkezelt, Aluminum Lite ötvözetből készül, amely egyszerre erős és könnyű, továbbá ellenállóbb, mint a karbonszövet, így nyugodt szívvel indulhatsz el akár távoli túrákra is. A másik szembetűnő extra a vázon belüli kábelezés, amely esztétikus, valamint a bowdenek szennyeződését is megakadályozza. Az első villa ugyancsak könnyű alumíniumötvözetből készül, erre opcionális csomagtartó vagy bikepacking táska is felszerelhető. A vázgeometria inkább a kényelmet és a stabilitást szolgája, mint a sebesség maximalizálását, ami a gravel bikepacking túrázás lényege.
 

WWW.VELOMAX.HU