KROSS HEXAGON 5.0 29 KUPON KEDVEZMÉNY!

KROSS HEXAGON 5.0 - 2022 - FEKETE LIME - PROMO

HÚSVÉTI KUPON AKCIÓ A VELOMAXON!

A velomax.hu Húsvét alkalmából a KROSS HEXAGON 5.0 29 MTB KERÉKPÁR-ra 10.000 Ft árelőnyt hirdet kupon formájában.

Kuponkód: VELOMAX-HXGN

A Hexagon 5.0 – a sorozat többi tagjához hasonlóan – a mountain bike terepképességét ötvözi a túrázásra tervezett kerékpár komfortos testtartásával. Elsősorban terepre szánt modell, és a felsőkategóriás Kross MTB sorozat technikai elemeiből és megoldásaiból merít. Viszonylag a nehéz terepviszonyokkal is képes megbirkózni. Képességei ezen túlmutatnak: a csomagtartó/sárvédő konzol megsokszorozza a funkcionalitást.

A funkcionalitását ugyancsak fokozza a széles áttételtartományt biztosító 24-fokozatos Shimano váltórendszer, amely egyszerűen működtethető és pontos. A Shimano Acera alkatrészcsalád már bőven bizonyított, a megbízhatósággal nem lesznek gondok. A Hexagon 5.0 esetében alkalmazott modern Shimano hidraulikus tárcsafék- és SR Suntour XCE28 teleszkópvilla elősegíti a változatos terepviszonyok leküzdését.
A speciális kialakítású 6061 alumíniumötvözet kellően erős, a kerékpár szükséges kényelmét és stabilitását mindenképpen biztosítja. Az alapanyag könnyű, és a plusz védelem érdekében a gyártó a felületet ellenálló porfestéssel látta el. A váltókábelek a vázon belül futnak, ami nemcsak esztétikus, hanem segít a bowdenek tisztán tartásában. 29″ vagy 27,5″ méretű kerékszettel érkezik – ezt a vázméret határozza meg – így a kistermetűek agilisabb irányítást élvezhetnek. Ennél jobb alapokra nem is épülhet a HEXAGON sorozat: nyergében bármiféle terepen és időjárásban kerékpározhatsz, vezessen az út erdőben, mezőn, a hegyekben vagy síkvidéken.

A Kross Hexagon 5.0 MTB kerékpár a promócióban 205.990 Ft-ért megvásárolható. 

A promóció 2024.04.07-ig vagy a készlet erejéig érvényes.