Az új Leader Fox Cargo Family ONE: A tökéletes partner nem csak a családi kalandokhoz

LEADER FOX CARGO E-BIKE FAMILY ONE 2024 - ELEKTROMOS CARGO KERÉKPÁR

2024 egyik nagy újdonsága a LEADER FOX CARGO FAMILY ONE elektromos kerékpárja

Ha a megfelelő partnert keresed a családi kirándulásokhoz és kalandokhoz, az új Leader Fox Cargo Family ONE a legjobb megoldás. Ezt a kivételes kerékpárt a kényelemre, a megbízhatóságra és a maximális praktikumra tervezték.

LEADER FOX CARGO E-BIKE FAMILY ONE
LEADER FOX CARGO E-BIKE FAMILY ONE

Erőteljes motor és 120 kg terhelhetőség

Az idei év újdonságának középpontjában a Bafang M420 motor áll, amely elegendő erőt és vonóerőt biztosít ahhoz, hogy a Cargo Family ONE még igényesebb terepeken is megállja a helyét. Függetlenül attól, hogy kerékpárúton vagy burkolatlan úton haladsz, a cargo e-bike nem hagy cserben. Könnyedén eljut oda, ahová menned kell, még nehéz teherrel is.

Az akkumulátor minden e-bike szíve. Az LG 36V/20Ah akkumulátorok 720 Wh kapacitással akár 150 km-t is megtehetsz egyetlen töltéssel… Az akkumulátor elegendő energiát biztosít a motornak, és gyakori töltés nélkül is élvezheted a kerékpáros túrákat.

Egy másik előnye, hogy nagy mennyiségű rakományt tud befogadni. . Az akár 120 kg-os teherbírással és a speciálisan kialakított raktérrel ételek, csomagok vagy akár piknikfelszerelések szállítását is megoldhatja.
Kisgyermekei vannak? Ültesse le őket kényelmesen, csatolja be őket és induljanak együtt a játszótérre, fagyizni vagy a parkba játszani.

Kényelem és biztonság az első helyen

A praktikus tulajdonságok mellett ez az Leader Fox Cargo Family One e-bike nagyon kényelmes is. Az ergonomikus nyereg és kormány optimális kényelmet biztosít még hosszabb túrák során is, legyen szó családi kirándulásról vagy munkába járásról. Az elektromos rásegítés sima vezérlése könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez és a terep sajátosságaihoz.

LEADER FOX CARGO E-BIKE FAMILY ONE - 2
LEADER FOX CARGO E-BIKE FAMILY ONE

A Leader Fox Cargo Family ONE 40 LUX-os első LED-es világítással van felszerelve, amely elegendő fényt biztosít a kényelmes tekeréshez, még késő este is.

Elegáns megjelenés és modern felszereltség

A Leader Fox Cargo Family ONE e-bringával egy stílusos társat kap, amellyel felesleges korlátok nélkül fedezheti fel az Önt körülvevő világot.

További információkért kattintson a termékre: