LEADER FOX ELEKTROMOS CITY KERÉKPÁROK ISMERTETŐ

LEADER FOX E-BIKE 2024 - ELEKTROMOS KERÉKPÁROK - PROMOCIÓ

A Leader Fox elektromos city kerékpárok tökéletes kombinációt nyújtanak a városi közlekedéshez, kényelmes túrázásokhoz és a stílusos megjelenéshez. Ezek a kerékpárok kifejezetten a városi környezet igényeire és a kényelmes túrázásokra lettek tervezve, kiemelve a kényelmet, a funkcionalitást és a modern dizájnt. Az ergonomikus kialakítású vázak és markáns színösszeállítások egyaránt vonzzák a tekinteteket. A Leader Fox elektromos city kerékpárok kínálatában számos modell közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és stílusának leginkább megfelelő bringát. Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani. A 26″-os kerékmérettel szerelt modellek alacsonyabb átlépési vázmagasságot, a 28″-os kerékkel szerelt modellek pedig jobb akkumulátor kapacitást és gördülést eredményeznek.
Ismertetem az egyes modelleket kerékméret, felszerelés, akkumulátor, motor és egyébb fontosabb jellemzők szempontjából. Az alap verziótól haladunk a csúcsmodell irányában. Kezdjünk is bele!

HÁTSÓ AGYMOTORRAL SZERELT LEADER FOX CITY KERÉKPÁROK

A Leader Fox elektromos kerékpárok két nagy részre csoportosíthatók: vannak agymotorral és vannak középmotorral szerelt kerékpárok. Először az agymotorral szerelt elektromos városi kerékpárokat nézzük. Az agymotorral szerelt Leader Fox kerékpárok pedálszenzorral vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy pedálozás közben erőkifejtés nélkül segít rá a motor, csak a pedálozás folytonossága számít.

AGYMOTOR – 26″

LEADER FOX E-BIKE HOLAND 2024 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR - FEKETE
LEADER FOX E-BIKE LATONA 2024 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR - KÉK
LEADER FOX LOTUS 2023 E-BIKE

AGYMOTOR – 28″

LEADER FOX E-BIKE PARK CITY 2024 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR - FEHÉR
LEADER FOX INDUKTORA 2022 E-BIKE BARNA
LEADER FOX E-BIKE NARA 28 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR - 2023 - KÉK

KÖZÉPMOTORRAL SZERELT LEADER FOX CITY KERÉKPÁROK

Most nézzük a Leader Fox középmotorral szerelt elektromos városi kerékpárjait! Az általában nyomatékszenzoros 80 Nm-es motorok egyik nagy előnye a finom és pontos rásegítés. Minél erősebb a pedálozás, a motor is annál nagyobb teljesítménnyel segít rá.

KÖZÉPMOTOR – 26″

LEADER FOX E-BIKE E-CITY BAFANG M420 MATT FEHÉR LILA 20

KÖZÉPMOTOR – 28″

LEADER FOX SAGA E-BIKE 2023 BAFANG
LEADER FOX VIVALO E-BIKE 2023 BAFANG
LEADER FOX E-BIKE NEBA 2023 - ELEKTROMOS KERÉKPÁR - KÉK

Remélem tudtam segíteni és tisztább képet mutatni a rengetek lehetőség között és mindenki meg tudja találni a számára legtökéletesebb elektromos kerékpárt.
Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérem keressenek elérhetőségeinken!