NŐNAPI E-BIKE KEDVEZMÉNY

NŐNAPI KEDVEZMÉNY 2024

NŐNAPI E-BIKE KEDVEZMÉNY A FORUMSPORTBAN

Nőnap alkalmából különleges ajándékot keresel egy különleges nő számára? Mi lenne, ha egy elektromos kerékpárral lepnéd meg? Az elektromos kerékpárok tökéletes kombinációja a stílusnak, kényelemnek és környezetvédelemnek.

Nőnap alkalmából ForumSport üzletünk akciót hirdet elektromos kerékpár kategóriában. Az elektromos kerékpár lehetővé teszi, hogy könnyedén és élvezettel biciklizzen anélkül, hogy aggódnia kelljen a hosszú távú utazások vagy a meredekebb emelkedők miatt. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően még a legmeredekebb dombok is kellemes kihívássá válnak.

Ezek a modern környezetbarát járművek nemcsak környezetkímélőek, hanem elegánsak és stílusosak is. Választhatsz a klasszikus stílusú modellek közül, amelyek időtálló eleganciát sugallnak, vagy modern, futurisztikus tervezésűek közül is

Kerékpárjaink készletről azonnal elérhetőek, kipróbálási lehetőség Keszthely, Rákóczi út 3. – Fórum Üzletházban lehetséges. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezéseikre elérhetőségeink bármelyikén.
A kerékpárok személyes átvétel esetén felár nélkül üzembe helyezett állapotban kerülnek átadásra.