ORBEA ONNA 50 MTB KERÉKPÁR – 200.000 FT ALATT!

ORBEA ONNA 50 PROMOTION - VELOMAX

ORBEA ONNA 50 – MTB KERÉKPÁR

Az életre szóló hegyi kerékpározás itt kezdődik.

Megnézem!

Minőségi MTB kerékpár 200.000 Ft alatt? Igen! Lehetséges! Ismerd meg a spanyol Orbea Onna 50 modellt!

Kiváló minőségű anyagok: Az Orbea Onna 50 kerékpárok alumíniumból készült vázzal rendelkeznek, amelyek kiváló szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Ezek a könnyű, mégis erős anyagok lehetővé teszik a hatékony és dinamikus vezetést a hegyi terepen.

Kényelmi funkciók: Az állítható ülésmagasság és a rugós villa további kényelmet és simább vezetést biztosítanak a durva terepen.

Kiváló teljesítmény: Az Orbea Onna 50 kerékpárok magas teljesítményt nyújtanak a hegyi terepen. Az precíz váltórendszer és a hatékony fékek biztosítják a pontos és megbízható vezetést, így a bringások bátran kihívhatják magukat a nehezebb terepeken is.

Stílusos megjelenés: Az Orbea Onna 50 kerékpárok modern és vonzó megjelenéssel rendelkeznek. A merész színösszeállítások és az elegáns vonalvezetés garantáltan felkeltik a figyelmet, így a bringások nemcsak a teljesítményben, hanem a megjelenésben is maximális elégedettséget éreznek.

Az Orbea Onna hegyi kerékpárok minden szempontból ideális választást jelentenek azoknak a női bringásoknak, akik szeretik felfedezni a természetet és kihívást keresnek a hegyi terepen.

Megnézem!

szerezd meg most az akciós modelleket!

Akció!
Original price was: 249 900 Ft.Current price is: 199 990 Ft.


Bármilyen kérdés esetén keressen elérhetőségeinken!
Üzletünkben kipróbálható!
Cím: Keszthely, Rákóczi út 3. (Forum Üzletház)
30/6622366

Megnézem!